El Ministeri de Defensa espanyol explica que els russos tenen un servei de bromes telefòniques

Ministeri de Defensa

Que la ministra de defensa espanyola sembla poc espavilada és una intuïció que un té escoltant-la el primer cop, però després d’escoltar l’àudio de dotze minuts on la ministra de defensa espanyola cau en la trampa de creure que està parlant amb portaveus del ministre de defensa letó, la intuïció comença a ser una certesa.

Que els subordinats del seu ministeri estiguin obligats a tapar les incapacitats del superior amb estupideses ja és una altra cançó. Però és exactament això que han fet.

El ministeri defensa explica ara que no va ser una broma innocent ni els seus autors són uns simples còmics russos.

En els dies posteriors a la conversa, tant el Ministeri de Defensa com a l’Estat Major de la Defensa van començar a investigar els fets i les possibles implicacions de la telefonada. Fent aquestes recerques d’informació van descobrir que altres governs i autoritats polítiques havien estat víctimes de tots dos humoristes, les trucades -com va ocórrer aquesta vegada- no havien tingut res d'”innocents”.

Al Gobierno espanyol i dins el ministeri de defensa es té la convicció que la telefonada a María Dolores de Cospedal ha estat una acció de desprestigi encoratjada i promoguda pels serveis secrets russos. I els dos còmics de les telefonades de fet no són dos còmics, sinó uns agents del Servei Federal de Seguretat rus (FSB), hereu de l’antic KGB, té un subdepartament dedicat a “provocacions”.

Entre les seves tècniques, han denunciat, es troben les trucades falses i comprometedores a persones crítiques amb el Kremlin, tot un departament de la intel·ligència russa especialitzada en bromes telefòniques. És creïble?, és l’estat espanyol un adversari així potent perquè els serveis russos es dediquen a telefonades humorístiques a la Sra. Cospedal, tenim els nostres dubtes, però tot és possible en aquest món, i si segons el Gobierno espanyol la violència policial contra els catalans el dia 1 d’octubre no és res més que Fake news, els humoristes russos poden ser perfectament espies del KGB del departament de bromes telefòniques.

Be the first to comment on "El Ministeri de Defensa espanyol explica que els russos tenen un servei de bromes telefòniques"

Leave a comment