Guardiola i el seu llaç groc arriben al Parlament britànic

Pep Guardiola

No és un polític però Pep Guardiola és un dels catalans que ha obtingut més èxits en els seus intents d’internacionalitzar el procés i la situació política a Catalunya. Després que es fes públic que la Guàrdia Civil hauria escorcollat l’avió on viatjava la seva família o que es negués a treure’s el llaç groc tot i la sanció de la Federació Anglesa de Futbol, fet que va portar a que els aficionats del Manchester City el lluïssin amb ell a Wembley, Pep Guardiola ha aconseguit que la causa nacional catalana i els presos politics catalans arribin al Parlament britànic. Qui sap si descobriren que darrere aquesta sanció, que Guardiola recorrerà, hi ha la ma negra de l’estat borbònic espanyol i els seus comportaments mafiosos.

El Plaid Cymru i el Partit Nacional Escocès han presentat dues mocions (sense data de votació) a la cambra anglesa per mostrar el seu suport a Guardiola, precisament, en relació amb la sanció que li ha posat la Federació Anglesa de futbol. Ambdós partits destaquen la seva “postura valenta [..] en defensa del poble català”.

Guardiola s’ha assabentat de la presència de la seva acció reivindicativa al Parlament britànic a través d’una carta que ha enviat el diputat gal·lès Jonathan Edwards a la seu del seu actual club, el Manchester City. “Com sap hi ha relacions fermes entre els pobles de Gal·les i de Catalunya, i estem observant amb gran interès el que passa al seu país. Utilitzem cada oportunitat parlamentària per criticar les accions de l’Estat espanyol”, diu la missiva. I conclou: “estigui segur que seguirem posant de manifest el patiment del poble català, al Parlament britànic”.

Be the first to comment on "Guardiola i el seu llaç groc arriben al Parlament britànic"

Leave a comment