Una excol·laboradora de J.M.Aznar ataca el President Puigdemont a la Chatham House i surt escaldada

Una excol·laboradora de J.M.Aznar ataca el President Puigdemont a la Chatham House i surt escaldada

Aquests dies el President de Catalunya és al Regne Unit, i aquest fet provoca indigestió política greu a l’espanyolisme, que veu com la diplomàcia catalana va imposant els seus ritmes. Parlar a la Chatham House de Londres no és a l’abast de tots, i la diplomàcia espanyola ho sap. Fins ara l’estat espanyol ha intentat boicotejar els actes enviant diplomàtics camuflats o no tan camuflats, l’altre dia va enviar a Míriam Tey exdirectora general de l’Institut de la Dona amb l’amic José Maria Aznar, disfressada de societat civil, de ciutadana normal i preocupada per la “deriva separatista”.

Al col·loqui amb els assistents posterior a la conferència de Carles Puigdemont a la Chatham House de Londres, va voler atacar l’autoritat del president de Catalunya, certament no es va presentar com a un exmembre del govern del PP, la senyora Tey es va presentar com a editora de Barcelona. Tey és també una de les impulsores de Societat Civil Catalana, i va provar de desautoritzar Puigdemont, de qui va dir que no s’atrevia a anomenar-lo president ‘per haver portat la ciutadania de Catalunya fora de la llei’, fins fa poc això era una culpa del President Mas dins l’argumentari del PP, ara sembla que passa al nou president, és un poder carismàtic que passa amb el càrrec.

L’ex col·laboradora d’Aznar va dir ‘Sóc Miriam Tey, editora de Barcelona. Sóc catalana. Senyor Puigdemont, no us puc anomenat president perquè és xocant que sigueu aquí cercant suport internacional per vulnerar la llei espanyola i trencar-ne les institucions. Amb quin dret i quina autoritat es permet de portar els ciutadans de Catalunya fora de la llei, en contra de la voluntat de la majoria i els deixeu sense la protecció de la llei internacional, de l’europea i de l’espanyola? I, si us plau, no qüestioneu aquesta majoria, que va ser clarament representada en el pseudo-plebiscit en què els separatistes vau perdre el 27 de setembre, amb el 37% del cens de la població.’

El President Puigdemont amb absoluta tranquil·litat la va posar al seu lloc. ‘Vostè té la llibertat d’anomenar-me com vulgui. A casa diem que el nom no fa la cosa, sinó que la cosa fa el nom. I la cosa és que hi ha a Catalunya un parlament votat per la gent que té majoria absoluta de partits independentistes. I a Catalunya, i al Regne Unit, les lleis les fan els parlaments, no els presidents ni els grups d’influència. I quan fan una llei, l’aproven o no, i això ho fan les majories, que són dictades per la població. I la majoria dels votants van decidir que la majoria dels diputats que havien de fer lleis les havien de fer en un sentit de posar Catalunya en la línia de la independència. Per tant, quina autoritat? Aquesta.’

Miriam Tey va protagonitzar un sonat escàndol quan era directora general de l’Institut de la Dona del govern Aznar, en publicar a la seva editorial un llibre “Todas putas” on es feia apologia de la violació.

Be the first to comment on "Una excol·laboradora de J.M.Aznar ataca el President Puigdemont a la Chatham House i surt escaldada"

Leave a comment